Reklam
Reklam
Fsm Haber
Reklam

Altay lideri ezberliyor

Sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u konuk edecek olan Altay’da teknik heyet, futbolculara rakibi adeta ezberletiyor.

Altay lideri ezberliyor
24 Kasım 2015 - 19:55 'de eklendi ve 421 kez görüntülendi.
Reklam

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup takımı Altay’ın teknik direktörü Serdar Sabuncu, pazar günü konuk edeceği lider Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u mercek altına aldıklarını söyledi. Bu haftaki rakiplerinin uzun toplarla etkili olduğunu belirten Serdar Sabuncu, şöyle devam etti:

“Birinci bölgeden, üçüncü bölgeye şişirilen toplarla skor üreten bir takımla karşılaşacağız. Pivot santrforları Mehmet Albayrak, bu oyun sistemiyle rakip fileleri 12 kez havalandırdı. Aynı zamanda takım arkadaşlarının da gol bulmasını sağlıyor. Erzurumspor’un 4 maçını CD’den, 2 karşılaşmasını da canlı izledik. Analizlerimizi yaptık, önlemlerimizi alacağız. Dersimize iyi çalıştık.”

PRİM HAVUZU İŞE YARADI

Altay Başkanı Cihangir Marmara’nın iç sahadaki Kırıkhanspor galibiyetinden sonra primlerin ödenmesi için gündeme getirdiği prim havuzunun yönetimin elini rahatlattığı öğrenildi. Camiadan herkesin gücü oranında destek verdiği sistemle primin yarısının karşılandığı bildirildi. Bursa Nilüferspor deplasmanında alınan beraberlik sonrası aynı sistemin yeniden uygulanacağı ifade edildi. Altay’da iç saha galibiyet ve deplasman beraberlik primi toplam 15 bin TL, dış saha galibiyet primi 25 bin TL…

STAT MESELESİ

Seyirci ve güvenlik sorunu yaşanmaması için mücadelenin Buca Arena’da oynanmasını isteyen Altay yönetimi, alternatif olarak Buca İlçe Stadı’nı tercih edecek.

 

Reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Şu Anda Radyo Fsm'yi Dinliyorsunuz FSM HABER CANLİ network tasarim reklam
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER