Reklam
Reklam
Fsm Haber
Reklam

Genelkurmay Başkanı Akar büyük alkış aldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde konuştu.

Genelkurmay Başkanı Akar büyük alkış aldı
07 Ağustos 2016 - 19:48 'de eklendi ve 196 kez görüntülendi.
Reklam

Basına verilen programda bulunmayan ancak sürpriz şekilde kürsüye çıkan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar‘ın yaptığı konuşma Yenikapı’da büyük alkış aldı. Akar’ın konuşması sık sık sloganlarla kesildi.

İşte Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın yaptığı o konuşma:

Bugün burada 7 Ağustos Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde TSK komuta kademesi ile, sizlerle beraber olmanın onur ve heyecanını yaşıyorum.

15 Temmuz günü ülkemizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla birlikte, TSK’ya sızmış bir grup illegal çete mensubu, terörist hainler, FETÖ, tarihimizde görülmemiş bir şekilde vatanımıza, milletimize, cumhuriyetimize bu zilleti yaşatmış ve TSK’nın şan ve şerefle dolu geçmişine kara bir leke sürmüşlerdir. Her yönüyle milli ve yerli olan yüksek siyasi liderlikçe verilen direktifler doğrultusunda asil milletimiz ve TSK’nın gerçek evlatlarıyla, emniyet mensupları bu hain girişime karşı koymuşlardır.

Milletimize ihanet eden bu alçaklara layık oldukları cevap verilmiştir. Bu rezaleti Türkiye Cumhuriyeti devletine, TSK’ya ve asil milletimize yaşatan hainler en ağır şekilde cezalandırılacaktır.

Burada özellikle şunu belirtmek isterim, 15 Temmuz akşam saatlerinde TSK bünyesinde yuvalanan terörist hainlerin darbe girişiminin, halkımızın peygamber ocağı olarak adlandırdığı TSK’nın ezici çoğunluktaki mensuplarıyla kesinlikle hiçbir alakası yoktur.

Bu nedenle, asker elbisesi içine girmiş eli kanlı caniler ile görevinin başında olan, bölücü terör örgütü PKK ve diğer tehditlerle de canla başla mücadele eden TSK’nın kahraman mensuplarını ayırt ederek davranması bizlere güç vermiştir. Bundan dolayı teşekkür ediyorum.

Asil milletimizin gözünü budaktan esirgemeden, canı pahasına, milli iradenin hakimiyeti için gösterdiği kahramanlık her türlü takdirin üzerindedir.

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ VE EMRİNİZDEYİZ

Bir kez daha asil milletimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Gazi M. Kemal Atatürk’ün işaret ettiği “hakimiyet milletindir” düsturu bizim en temel anlayışımızdır. Milletimizin bağrından çıkan, ölürsem şehit kalırsam gazi anlayışıyla görev yapan TSK tüm personeliyle demokratik hukuk sistemi içinde devletimizin ve yüce milletimizin emrinde ve görevinin başındadır.

Sayın Cumhurbaşkanım, bir kez daha sizlerin huzurunda TSK’nın başına bela olan bu hain şebekenin girişiminin bastırılmasında, canlarını ortaya koyarak mücadele eden aziz milletimiz ile, TSK’nın ve emniyet teşkilatımızın kahraman mensuplarına sonsuz saygılarımı sunuyorum.

Tüm şehitlerimize rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize acil şifalar diliyor, yüce Türk milletini saygıyla selamlıyorum. Asil milletimizin, yolu, bahtı açık olsun.

Kaynak adres : http://www.haber7.com/guncel/haber/2066278-genelkurmay-baskani-akar-buyuk-alkis-aldi

Reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Şu Anda Radyo Fsm'yi Dinliyorsunuz FSM HABER CANLİ network tasarim reklam
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER