Reklam
Reklam
Fsm Haber
Reklam

iPhone 7 Plus hakkında her şey

network tasarim reklam

iPhone 7 serilerinin her iki modelinde de Bluetooth 4.2 ve Apple Pay ödemelerini yapmaya yarayan NFC çipi var. Japonya için üretilen modelde ise Sony Felica NFC çipi tercih edilmiş zira bu ülkede 160 milyondan fazla işlem Felica ile yapılıyor.

iPhone bu sene sürpriz yaparak ilk defa stereo hoparlörlerle geliyor. Stereo hoparlörler Android ortamında uzun zamandır üreticilerin tercih ettiği bir özellik. Cihazın sağ alt kısmı ile üst taraftaki ahize içerisine yerleşik olan stereo hoparlörler farklı yönlere doğru ses yönlendirmesi yapabiliyorlar. HTC 10 modeli kadar güçlü bir ses yapısına sahip olmasa da özellikle Siri veya hoparlör açık bir şekilde yapılan görüşmelerde stereo sesin farkını hissedebiliyorsunuz.

iPhone 7 Plus içerisinde, geçen seneki 6S Plus'dan ve bu seneki iPhone 7 modelinden farklı olarak 3GB Ram yer alıyor. LPDDR4 ramler ile iPhone 7 Plus'ın kullanım süresi diğer tüm iPhone'lardan daha uzun soluklu olacaktır.

13 Ekim 2016 - 10:19 'de eklendi ve 4121 kez görüntülendi.
Reklam
Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı
Instgram’da canlı yayın dönemi başladı Instgram’da canlı yayın dönemi başladı
WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat
Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha
Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı
Apple yeni lansmanını yarın yapacak Apple yeni lansmanını yarın yapacak
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ