Reklam
Reklam
Fsm Haber
Reklam

iPhone 7 Plus hakkında her şey

network tasarim reklam

Telefoto kamerası ile aynı zamanda derinlik algılaması yapılarak Bokeh denilen arka tarafın bulanık çıkarak odaklanan objenin ön plana çıkartılması sağlanıyor. iPhone telefoto kamerasındaki donanımı kullanarak ön tarafta İnsan veya objelere odaklanıyor ve arka tarafta kalan alan bulanıklaştırılıyor. Beta sürümünde arka plan bulanık yapılırken obje veya kişilerin kenarlarında hatalar oluşabildi. ama tabi ki adı üstünde bu henüz bir beta. Bu özellik iOS güncellemesi ile beraber Portre modu altında bizlere ileride sunulacak. Telefoto kamerasının ışık gücünün biraz düşük kalması ile bu eğlenceli modun en keyifli dakikaları ışığın yoğun olduğu yerlerde çıkacaktır diye düşünüyorum. Arka planı bulanıklaştırma efekti şu anda bir çok akıllı telefonda da yazılımsal olarak var ve ayrıca PicsArt gibi çeşitli fotoğraf işleme uygulamaları ile de çekim sonrası buna benzer efektler uygulayabiliyorsunuz. Ancak tabi ki donanım kullanımı ile çok daha başarılı sonuçlar elde etmek mümkün. Bu arada derinlik algılayıcısına sahip olan ve çift kamerası bulunan telefonu daha önce HTC M8 modeli ile denemiş ancak başarılı olamamıştı.

iPhone 7 ve 7 Plus ayrıca yeni bir Dörtlü LED Flaş ile geliyor. Bu yeni flaş %50 daha parlak ve güçlü dolayısıyla etki alanı dah a geniş. Flash içerisinde ışıklardaki titremeyi önleyen bir sensörde var. Gece çektiğimiz örneklerde iPhone 6S Plus'a oranla çok daha parlak ve daha doğal renklerde fotoğraflar çekebildik. Fotoğraflarda iPhone 6S Plus ile 7 Plus arasındaki farkları çok net bir şekilde görebilirsiniz.

6S serisi ile beraber tanıtılan Live Photo iPhone 7 serisinde de devam ediyor. Live Photos yazılım geliştiricilere açılması, hareketli GIF oluşturabilen uygulamaların çoğalmasını sağlayacak. iPhone 7 Plus fotoğraflardaki yüz tanıma teknolojisinin yanında ayrıca tam vücut tanıması da gerçekleştirebiliyor.

13 Ekim 2016 - 10:19 'de eklendi ve 4117 kez görüntülendi.
Reklam
Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı
Instgram’da canlı yayın dönemi başladı Instgram’da canlı yayın dönemi başladı
WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat
Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha
Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı
Apple yeni lansmanını yarın yapacak Apple yeni lansmanını yarın yapacak
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ