Reklam
Reklam
Fsm Haber
Reklam

iPhone 7 Plus hakkında her şey

network tasarim reklam

Batarya süresi olarak 7 Plus başarılı bir telefon. Özellikle A10 Fusion işlemcisinin enerji verimliliği çok iyi kalibre edilmiş. Pil ömrünü ölçmek adına yaptığımız testlerde iki farklı kullanım senaryosu denedik. İlk kullanımımızda ekran parlaklığını full yaparak kullandık. %100'den pil bitene kadar yaptığımız tüm işlemleri sol taraftaki tabloda tek tek görebilirsiniz. Sağ tarafta ise genelleme yaparak cihazı ne kadar kullandığımızı gösterdik. Bu senaryo ile iPhone 7 Plus'ı 11 saat boyunca kullanabildik. İkinci senaryoda ise ekran parlaklığını orta seviyede tutarak %100'den %50'ye kadar kullandık. %50'den sonra ise 0 seviyesine kadar pil tasarruf modunu açtık. Bu kullanım şekliyle telefon bir günden fazla açık kaldı. Bu testlerin sonucunda iPhone 7 Plus'ın bir gün boyunca yeterli olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Ancak yine de iPhone 7 Plus uzun şarj süresi ve hızlı şarj özelliğinin olmaması ile bizden eksi puan alıyor.

AirPods

Apple 3.5mm kulaklık girişini kaldırması ile beraber iPhone'lar da kullanılmak üzere yeni bir kablosuz kulaklık geliştirdi. AirPods adıyla satışta olacak olan bu kulaklık sahip olduğu sensörlerle kulaklığın üzerine çift dokunmanız ile beraber Siri'yi çalıştırabiliyor.. Ses ivmeölçerleri sizi konuşurken algılayarak kulaklığa giden harici sesleri kısabiliyor. Bluetooth bağlantısı üzerinden çalışan AirPods iPhone'larla oldukça kolay bir şekilde hemen eşleşebilmesini de içindeki W1 çipine borçlu. Bu çip kulaklık genelinde kaydırma hareketleri gibi bir çok işlemi yöneterek başarılı bir şekilde çalışmasını sağlıyor.

13 Ekim 2016 - 10:19 'de eklendi ve 4125 kez görüntülendi.
Reklam
Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı
Instgram’da canlı yayın dönemi başladı Instgram’da canlı yayın dönemi başladı
WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat
Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha
Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı
Apple yeni lansmanını yarın yapacak Apple yeni lansmanını yarın yapacak
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ