Reklam
Reklam
Fsm Haber
Reklam

iPhone 7 Plus hakkında her şey

network tasarim reklam

Apple uzun yıllardır süren inadını kırarak uygulama geliştiricilere Siri, Mesajlar uygulaması, Apple haritalar ve daha bir çok öğeyi açması artık iPhone 'da yazılımsal anlamda bir çok yeniliğinde gelmesini sağlayacak. Özellikle Siri artık uygulamalara entegre edilmesi ile çok daha faydalı bir hale gelecek. Şu an için hali hazırda 9 adet uygulama ki buna Whatsapp 'da dahil, Siri'nin yeteneklerini kullanmaya başladı bile. Telefon getirdiği ve getirmediği tüm yenilikler ile hayatımızda sanırım artık değişik şekillerde yer almaya başlayacak. iPhone 7 Plus sahip olduğu Wide Color teknolojisi ile diğer nesil iPhone'lara göre çok daha canlı duruyor. iOS 10'da gelen bildirim kutucuklarına 6S gibi önce ki iPhone'lar üzerinden baktığınız zaman aradaki renk canlılığını hemen anlayabiliyorsunuz.

Bunlar haricinde ise iPhone'un müthiş işlemcisi ve 3GB ramide iOS 10'un bu telefonda kusursuz bir şekilde işlemesine olanak sağlıyor. Kameranın lag ile açılması gibi bazı ufak sorunlarda ilk aşamada var ise ilerde bunlarda güncellemeler ile giderilecektir.

Kaynak adres : /galeri/teknoloji/iphone-7-plus-hakkinda-her-sey

13 Ekim 2016 - 10:19 'de eklendi ve 4122 kez görüntülendi.
Reklam
Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı
Instgram’da canlı yayın dönemi başladı Instgram’da canlı yayın dönemi başladı
WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat
Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha
Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı
Apple yeni lansmanını yarın yapacak Apple yeni lansmanını yarın yapacak
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ