Reklam
Reklam
Fsm Haber
Reklam

iPhone 7 Plus hakkında her şey

network tasarim reklam

Wide Color ile ilgili sıkıntı yaratabilecek bir başka konuda "Ya telefonda ne kadar güzel gözüküyordu bilgisayarda neden böyle bu fotoğraf?" cümlesini çok duyacak olmamız. iPhone 7 Plus'ın çift kamerası da bu teknolojiyi destekliyor. Ve bu cihazla çekilen fotoğrafların başka cihazlarda görüntülenmesi de ayrıca sorun yaratacak zira günümüzde maalesef her ekran bu teknolojiyi desteklemiyor. Apple tarafında 5K iMac ve iPad Pro 9.7inch modelleri destekliyor. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama iPad Pro 12.9'da Wide Color desteği yok. Ekim ayında tanıtılacağı konuşulan yeni nesil Macbook Pro'larda da bu teknolojinin olacağını düşünüyorum.

iPhone 'da çektiğiniz bir fotoğrafı Wide Color Teknolojisine sahip olmayan bir laptop 'da görüntülediğiniz zaman renkler solgun ve kayıp vermiş bir şekilde görüntülenecektir. Bu farkı anlatmak için ekrandaki örneklere bakabiliriz. Wide Color Desteği olmayan bir ekrana sahip kişiler burada sadece SRG B renkleri görebilecek ve Display P3 alanındaki ek renkleri algılayamayacaksınız. Android marka telefonlarda bu renklerin hepsini görebilmenizin sebebi ise Android'in renk yönetim sistemi olmaması ve renkleri doğal olmayan tonlarda çevirmesidir. Note 7 gibi bir telefonun wide Color desteği vermesine rağmen Android'in ve doğal olarak uygulamaların verememesi ise bir başka videomuzun konusu olarak sizlerle olacak.

13 Ekim 2016 - 10:19 'de eklendi ve 4129 kez görüntülendi.
Reklam
Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı
Instgram’da canlı yayın dönemi başladı Instgram’da canlı yayın dönemi başladı
WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat
Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha
Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı
Apple yeni lansmanını yarın yapacak Apple yeni lansmanını yarın yapacak
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ