Reklam
Reklam
Fsm Haber
Reklam

Ege’de derbi heyecanı

Bu haftasonu futbol, basketbol ve voleybolda toplam 10 Ege derbisi sporseverleri bekliyor.

Ege’de derbi heyecanı
24 Kasım 2015 - 19:55 'de eklendi ve 391 kez görüntülendi.
Reklam

Ege’de bu hafta futbol, basketbol ve voleybolda tam 10 derbi maç heyecanı yaşayacak. Haftanın ilk maçı PTT 1. Ligi’nde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Karşıyaka ile Denizlispor arasında oynanacak. İki takım, cuma günü saat 19.00’da İzmir Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

Haftanın sonunda 2. Lig’de de Ege derbisi ateşi yanacak. Cumartesi günü Kırmızı Grup’ta Manisaspor ile Aydınspor 1923 karşılaşırken, pazar günü Beyaz Grup’ta Nazilli Belediyespor ile Menemen Belediyespor oynayacak. 3. Lig 2’nci Grup’ta ise yine pazar günü Denizli Büyükşehir Belediyespor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor puan mücadelesine çıkacak.

EGE DERBİLERİ BASKETBOL VE VOLEYBOLA DA TAŞINACAK

Spor Toto Basketbol Ligi’nde de başarılı 2 Ege ekibi Pınar Karşıyaka ve Muratbey Uşak Sportif, pazar günü birbirlerine rakip olacak. Karşıyaka Arena’daki randevu saat 19.15’te start alacak.

Türkiye Basketbol Ligi’nde aynı gün iki İzmir takımı Socarspor ile Gelişim Koleji Aliağa’da karşı karşıya gelirken, Gediz Üniversitesi, Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde de Becker Spor, Ekiz Yumurta Foça Basketbol’u ağırlayacak.

Kadınlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Arkasspor Seremiksan’la İzmir’de, Manisa Büyükşehir Belediyespor ise Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’la Manisa’da oynayacak.

Reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Şu Anda Radyo Fsm'yi Dinliyorsunuz FSM HABER CANLİ network tasarim reklam
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER