Reklam
Reklam
Fsm Haber
Reklam

Erdoğan: Bunlar Kandil’in şamar oğlanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP’li vekillerle ilgili ihanet içindeler dedi.

Erdoğan: Bunlar Kandil’in şamar oğlanı
07 Ocak 2016 - 14:42 'de eklendi ve 403 kez görüntülendi.
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelenin önemine değinirken HDP’li vekillerin ihanete varan tutumlarına da sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhtarlara hitap etti.

Erdoğan, geçen yıl yurt içi ve dışında gerçekleştirilen operasyonlarda 3 bin 100’ü aşkın teröristin etkisiz hale getirildiğini belirterek, “Aynı dönemde asker, polis, geçici köy korucusu ve sivil vatandaşlardan da 300 civarında kaybımız var. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

“BİN YILLIK HESAPLAŞMA VAR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün oynanan bu oyunların gerisinde bu coğrafyadaki bin yıllık hesaplaşmanın yattığını çok iyi biliyoruz. Fakat ne yapsalar boş. Özellikle son iki yüz yıldır yaşadığımız tüm acılara, maruz kaldığımız tüm haksızlıklara, kayıplara rağmen, işte halen dimdik ayaktayız, evelallah ayakta durmaya da devam edeceğiz”

“TERÖR ÖRGÜTÜYLE AYNI SAFTALAR”

Erdoğan, muhalefeti eleştirirken de “Sadece hükümete, Başbakan’a, Cumhurbaşkanı’na karşı pozisyon almak adına terör örgütü ile aynı safta buluşmakta sakınca görmeyen bir siyaset anlayışıyla karşı karşıyayız. Maalesef hendek kazan teröristleri arkadaşı olarak gören, terör örgütünün eylemlerine bilboard ilanları ile destek veren bir anamuhalefetimiz var” dedi.

“KANDİL’İN ŞAMAROĞLANINA DÖNENLER…”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiyelileşmek iddiasıyla yola çıkıp varlıklarını hendeklere endeksleyenlerin, Kandil’in şamar oğlanına dönenlerin durumunu hep birlikte ibretle takip ediyoruz. Kürt kardeşlerimin adını istismar ederek bu ülkeye ve bu millete husumet besleyen kim varsa onun eteğinin altına girmenin adı siyaset değil, ihanettir. En başta Kürt kardeşlerime ihanettir. Kürt kardeşlerim bu milletin ayrılmaz bir parçasıdır.”

Reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Şu Anda Radyo Fsm'yi Dinliyorsunuz FSM HABER CANLİ network tasarim reklam
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER