Reklam
Reklam
Fsm Haber
Reklam

“Kimse turistik gezi için geldiğimizi düşünmesin”

Atletico Madrid maçına Galatasaray’ın başında çıkacak olan Taffarel, basın mensuplarının karşısına çıktı.

“Kimse turistik gezi için geldiğimizi düşünmesin”
24 Kasım 2015 - 19:54 'de eklendi ve 332 kez görüntülendi.
Reklam

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Atletico Madrid ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray’da antrenör Claudio Taffarel, basın toplantısı düzenledi.

Hamza Hamzaoğlu’nun istifası sonrasında kontrolü eline alan Brezilyalı antrenör, Atletico maçında iddialı olduklarını belirterek, “Zor maç olacağı ve zor bir rakibe karşı oynayacağımız aşikar. Puanlar 9-7-4, aslında grupta her şey açık. Kimse buraya turistik bir gezi için geldiğimizi düşünmesin. Biz buraya inanarak geldik, her zaman her sahada olduğu gibi Galatasaray’ın amacı galibiyettir. Yarınki maçtan ümitsiz olmak gibi bir düşüncemiz yok, ümitsiz olmak için bir sebebimiz de olduğunu düşünmüyorum” dedi.

İspanya’da Atletico forvetlerinin eleştirildiğinin söylenmesi üzerine Taffarel, “Gol atma anlamında forvetlere yüklenmemek gerekiyor. Duran topları da çok büyük silahları… O yüzden sadece forvetler değil, diğer oyuncular da yükü hafifletiyor. Godin ve diğer oyuncuların ne kadar etkili olduğuunu biliyoruz. İspanya’da bu kriz olarak konuşuluyorsa, umarım bu yarın da devam eder” diye konuştu.

“Yeni teknik direktör Denizli ile bir konuşması oldu mu?” şeklindeki soruya ise Taffarel şöyle cevap verdi;

“Şu ana kadar Mustafa Denizli ile konuşmadım. Yarın tribünde olma ihtimali var. Mustafa Denizli burada olsaydı çok farklı olabilirdi ancak şu anda biz buradayız. Bizim bir programımız var, Atletico maçına hazırlanma programımızı devam ettiriyoruz. Mustafa Denizli maçtan önce bizimle konuşursa bize ekstra güç katacaktır.”

Reklam
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Şu Anda Radyo Fsm'yi Dinliyorsunuz FSM HABER CANLİ network tasarim reklam
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER