Reklam
Reklam
Fsm Haber
Reklam

iPhone 7 Plus hakkında her şey

network tasarim reklam

Dizayn

Apple iPhone 7 Plus'da dizayn açısından değişen fazla bir şey yok. Yuvarlanmış köşeler ve 7000 serisi alüminyum ile oluşturulan kasası daha önceden sızdırıldığı için bizleri çok da şaşırtmadı. Bir önceki model ile karşılaştırdırıldığında ön tarafta herhangi bir değişikliğin olmadığını görülüyor. Arka taraftaki çift kamera, yukarı ve aşağı alınarak değiştirilen anten çizgileri ve 3.5mm Jack girişinin olmaması cihazın bu seneki yenilikleri.

Apple geçen senenin Rose Gold modelinden sonra bu senede Jet Black ve Black olarak iki yeni renk seçeneğini karşımıza çıkarıyor. Jet Black Apple'ın çizilme uyarılarına rağmen ilk günden tükenmiş durumda. Mat siyahta yine kılıfla kullanılması gerejen bir renk. Bu iki yeni modelde anten çizgilerinin rengi de siyah olduğu için yekpare bir görünüm sunuyor. Diğer renkler olan Gümüş, Altın ve Rose Gold'da anten çizgileri siyah modellere göre daha belirgin.

iPhone 7 Plus'ın selefine göre boyutları tamamen aynı, ağırlık olarak ise 188gram yani 6S Plus'dan 4 gram daha hafif. Geçmiş yıllarda sürekli incelen ve hafifleyen iPhone, bu sene kasa ölçülerinin ve tipinin de aynı kalması ile ağırlığından bir şey kaybetmedi. 172g'lık iPhone 6 Plus'a göre daha ağır olmasının sebebi de 6S ile beraber getirilen ve iOS 10 ile çok daha işlevsellik kazanan 3D Touch teknolojisi.

13 Ekim 2016 - 10:19 'de eklendi ve 4134 kez görüntülendi.
Reklam
Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı
Instgram’da canlı yayın dönemi başladı Instgram’da canlı yayın dönemi başladı
WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat
Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha
Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı
Apple yeni lansmanını yarın yapacak Apple yeni lansmanını yarın yapacak
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ