Reklam
Reklam
Fsm Haber
Reklam

iPhone 7 Plus hakkında her şey

network tasarim reklam

Ön Tarafta yer alan ana ekran tuşu artık basmalı bir yapının aksine dokunmatik olarak karşımıza çıkıyor. Taptic Engine olarak adlandırılan titreşim motoru siz home tuşuna bastığınız zaman tepki vererek basma hissini taklit ediyor. Oldukça başarılı diyebiliriz zira tuşun dokunmatik olduğunu ancak telefon kapanıp Taptic Engine devreden çıkınca anlıyoruz. Ayarlardan bu titreşimin şiddetini de belirleyebiliyorsunuz. Taptic Engine bildirim çubuğu dahil olmak üzere telefonda bir çok farklı işleme tepki veriyor. Bu motorun yazılımcılara da açılması ile artık uygulamalar veya oyunlarda bu motordan yararlanabilecek. Tıpkı PS4 Dual Shock kolunda olduğu gibi oyun oynarken de farklı titreşimlerle geri dönüşüm sağlanabilecek. Gelecek iOS sürümlerinde home tuşu için kaydırma hareketleri gibi çeşitli işlevlerde Apple tarafından atanabilir.

Home tuşu dokunmatik yapısının yanında aynı zamanda her zaman olduğu gibi Touch ID teknolojisini de barındırıyor. Parmak izinizin tanınıp ekranın açılması, diğer modellerde olduğu yine oldukça hızlı.

13 Ekim 2016 - 10:19 'de eklendi ve 4131 kez görüntülendi.
Reklam
Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı Twitter yanlışlıkla kendi CEO’sunun hesabını askıya aldı
Instgram’da canlı yayın dönemi başladı Instgram’da canlı yayın dönemi başladı
WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat WhastApp’ta paylaşılan o mesaja dikkat
Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha Samsung’dan, Galaxy Note 7 kullanıcılarına bir kötü haber daha
Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı Whatsapp’a Avrupa Birliği’nden uyarı
Apple yeni lansmanını yarın yapacak Apple yeni lansmanını yarın yapacak
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ